Chat with us, powered by LiveChat
Kontakta oss direkt: 0173 300 65

Alltid hos Klockargården - Utomordentlig service

Alltid hos Klockargården:   Utomordentlig service

Frukost

Information

Frukost ingår i priset på rummen. 
​​​​​​​
Beroende på säsong och behov, så serverar vi frukost på olika sätt. Man kan få det som en påse från kl 06:00 på morgonen innan man ska iväg till jobbet. Det går också att få frukosten som självhushåll beroende på vilket boende du valt. I lågsäsong serveras frukosten på det underbara bageriet Kafé Wilma runt hörnet där du serveras vilket slags kaffe du önskar, juice, smörgås, färsk bulle, fil och müsli. Under högsäsong serverar vi svensk frukost i vår trädgård. Då består frukosten av färsk bakat bröd, ost, skinka, salami, leverpastej, kalkon, grönsaker, ägg, yoghurt, fil, flingor, kaffe, te, juice samt möjligheten att grädda våfflor med sylt och grädde som tillbehör. För allergier, vänligen meddela hotellet i förväg. 
Det går att köpa frukost separat, om man kommer utifrån för 195 kr per person, 3-6 år 75 kr / person, 2-0 år är gratis. Mer info följer vid bokning.

Öppet

Ordinarie tid 08:00-10:00 men vi ordnar frukost från 06.00 på vardagar och det går att få som självhushåll.
OBS! MÅSTE SÄGA TILL SENAST DAGEN INNAN!
"Efter en härlig frukost i den fina trädgården lämnar vi ni detta gulliga hotell med den trevliga personalen. Fick en egen terrass med underbar solnedgång. Kan inte bli bättre för en romantisk weekend❤"

"Fantastiskt ställe mitt i Öregrund med gångavstånd till klippor, hamn och trevliga restauranger. Jennifer är en supervärdinna som ställer sig och gör våfflor varje morgon för de som vill ha. Väldigt trevlig hemma-hos-känsla. Innergården är hur gullig som helst med flertalet sittgrupper och vackra blommor. Skärgårdsidyll. Vi hade fantastiska dagar. Tack."