Chat with us, powered by LiveChat
Kontakta oss direkt: 0173 300 65
Alltid hos Klockargården:   Utomordentlig service

VÅRA FAVORITRESTAURANGER

Viktigare än att boka är nog att flanera runt hamnen och se vilken av alla restauranger man vill välja efter att ha sett menyn. Nedan följer ett axplock i låg resp högsäsong.

Några av restaurangerna öppna

Vi är stolta att samarbeta med Gula Huset. Vill ni att  2-rätter ska ingå i ert boende för priset av 450 kr, så kan ni boka till det som tillval. Se en begränsad meny nedan.
För fullständig meny, boka direkt med dem för ordinarie priser.

Gula huset

Öppet tisdag till söndag året om.

Öregrunds första restaurang där vi bakar pizza i vedugn med kärlek. Färsk pasta och mör oxfilé finns också på menyn. Omrenoverat och uppfräschat har vi slagit upp dörrarna för att ge bästa kvalitet och service.

Går att boka bord

För mer info:
https://www.facebook.com/oregrundgulahuset/

Eller ring: 0173-306 60

Några av restaurangerna under Högsäsong

Söderströms Veranda


Sharing is caring, dvs att dela är att bry sig, är något vi starkt tror på Söderströms Veranda. Att dela på maten är något vi gjort i urminnes tider. Att samlas runt matbordet för att njuta tillsammans och för att socialisera, diskutera, skratta eller utbyta idéer är ett universalt sätt att lära känna varandra.

Tar ni deras avsmakningsmeny (grilltallrik) med olika röror och kött, så får man en extra rätt med tigerräkor om ni bor på Klockargården.

​​​​​​​Går att boka bord

För mer info:
https://www.soderstromsveranda.se/

Eller ring: 0173-30700


Strandnäras servering


På Strandnäras servering (öppet mitten av juni till mitten av augusti) kan ni njuta av färska skaldjur och härliga skärgårdsrätter tillsammans med en lokalbrygd öl eller ett gott vin. En, två gånger i veckan bjuder vi även in olika band för spelningar eller har vin, ölprovningar." 

För mer info:
https://strandnaraoregrund.se/

Boka via: bokning@strandnaraoregrund.se