Chat with us, powered by LiveChat
Kontakta oss direkt: 0173 300 65
Alltid hos Klockargården:   Utomordentlig service

VÅRA FAVORITRESTAURANGER

Några av restaurangerna Året Om

Hummelgrund

Öppet torsdag till söndag året om.

Här på Hummelgrund planerar vi våra rätter efter Roslagens vackra säsonger och härliga råvaror. Vi skapar nya rätter och behåller våra favoriter – så att det alltid ska finnas något att upptäcka på menyn. Med jämna mellanrum bjuder vi också in fantastiska kockar från hela landet för spännande gästspel, och låter dem skapa sin egen Roslagen-meny. 

Går att boka bord

För mer info:
https://hummelgrund.com/

Eller ring: 0173-310 00

Gula huset

Öppet torsdag till söndag året om.

Öregrunds första restaurang där vi bakar pizza i vedugn med kärlek. Färsk pasta och mör oxfilé finns också på menyn. Omrenoverat och uppfräschat har vi slagit upp dörrarna för att ge bästa kvalitet och service.

Går att boka bord

För mer info:
https://www.facebook.com/oregrundgulahuset/

Eller ring: 0173-306 60

Kafe Wilmas

Öppet varje dag, året om 8-17.
​​​​​​​
Inget går upp mot Kafe Wilmas bakverk, goda veckoluncher eller latte! Det här mysiga kafeet måste man besöka för att få sig en riktig fikastund.

För mer info:
https://www.kafewilma.se/

Eller ring: 0173-300 31

Några av restaurangerna under Högsäsong

Fisk- och skaldjurskrogen Bojabäs


I en liten sjöbod mitt i sommaridyllen Öregrund driver Melker Andersson fisk- och skaldjurskrogen Bojabäs under sommaren. Signaturrätten är självklart den franska klassikern Bouillabaisse, men här i Melkers egen skärgårdstappning.

Välkomna till oss önskar Melker med personal!"

För mer info:
https://bojabas.se/

Söderströms Veranda


Sharing is caring, dvs att dela är att bry sig, är något vi starkt tror på Söderströms Veranda. Att dela på maten är något vi gjort i urminnes tider. Att samlas runt matbordet för att njuta tillsammans och för att socialisera, diskutera, skratta eller utbyta idéer är ett universalt sätt att lära känna varandra.

På Söderströms fortsätter vi på samma tema som vi introducerade förra året, nämligen smårätter inspirerad från Orienten, men med vår egen twist. Vi tror på konversation runt matbordet och att dela på maten bjuder in till konversation.

​​​​​​​Går att boka bord

För mer info:
https://www.soderstromsveranda.se/

Eller ring: 0173-30700


Strandnäras servering


På Strandnäras servering kan ni njuta av färska skaldjur och härliga skärgårdsrätter tillsammans med en lokalbrygd öl eller ett gott vin. En, två gånger i veckan bjuder vi även in olika band för spelningar eller har vin, ölprovningar." 

För mer info:
https://strandnaraoregrund.se/

Boka via: bokning@strandnaraoregrund.se