Chat with us, powered by LiveChat
Kontakta oss direkt: 0173 300 65
Alltid hos Klockargården:   Utomordentlig service

Om oss

Historia


Klockargården startade 1998 av Olle Leufven. 2018 genomgick Klockargården en generationsväxling då grundaren och motorsportsikonen Olle lämnade över till dottern Jennifer. Han finns kvar på Klockargården och fortsätter att sprida den genuina trivseln. När Olle köpte gården behövde den upprustas. Det fanns inga hotellrum och ingen butik förrän han gjorde i ordning ett rum i taget och byggde om ladan till den uppskattade inredningsbutik den kom att bli. Tillsammans med olika medarbetare har Klockargården blivit den pärla det är idag. Genom åren har det också drivits restaurang och café i omgångar.

Långt innan vi fick barn, kom vi hit för att njuta av solen som gick ner i havet, barerna och restaurangerna vid hamnen, musiken, båtarna, de pastellfärgade gamla fina trähusen, de snirkliga gränderna, stigarna och den enormt pittoreska känslan av en svunnen tid som inte kan bli mer tilldragande! Vi gifte oss här, vi hade restaurang och café här, vi hälsade på pappa här som startade Klockargården för 20 år sedan och köpte sommarhus. 

Sedan kom barnen. Då upptäckte vi smultronställen som klipporna, badplatserna, glassaffärerna med de vansinnigt många olika strösselsorterna, lekplatserna, skogen med blåbär, grodorna, ödlorna, tennisen för alla åldrar, kajakerna, seglarlägret, ridskolan, golfbanan för både stora och små, de bästa pannkakorna, vart man kan hänga utan att vara rädd för vatten eller bilar, fiskeplatserna, båtveckan, etc

​​​​​​​När vi blir äldre kan jag tänka mig att vi gör som de andra äldre paren vid havet, vi tar oss ett dopp varje dag!

Varmt välkomna att själva upptäcka denna fantastiska hamn & havspärla där solen går ner i havet. Kom och skapa egna minnen! Nedan följer ett axplock av smultronställen!
Dotter och ägare Jennifer Grahn med familj & Pappa Olle - Grundare